Cellulit: a származás és az evolúció okai

0
1300
cellulit-a-szarmazas-es-az-evolucio-okai

A dermopanniculosis-edematose-fibro-szklerotikus, ismertebb nevén narancsbőr, akkor az a feltétel, ami azt jelzi, hogy a megváltozott állapot, a hypodermis, egy bőr alatti szövetek, a bőr alatt áll, elsősorban a zsírsejtek.

Milyen típusú gyógyszer a cellulit

Milyen-típusú-gyógyszer-a-cellulitA hypodermis egy aktív szövet, mert az anyagcserét kapcsolódik a kalória költségvetés. Ellátja két fő funkciója van: Lipolízis: olvad a zsír, ha a kalória költségvetés negatív
Liposintesi: betét kövér, ha a kalória költségvetés pozitív.

Az energia tartalék, a test.

A bőség, a zsírszövet, a hypodermis attól függ, hogy az alkotmány, a téma, a hormonális egyensúlyt, a táplálkozási szokások, a szex, valamint az életkor. A nő osztja elsősorban a kerületben, az alsó test, a csípő, far, területek ezek, hogy magasabb az érzékenység, hogy a cselekvés a női hormonok, ösztrogén -, valamint a progeszteron.
A metabolikus aktivitás a hypodermis működik a “rendszer”, ha folyamatosan jó mikrokeringést a zsírszövet tömege, valamint egy rendszeres diffúzió a molekulák, a kövér, trigliceridek.
A tényezők, amelyek befolyásolják a mikrocirkuláció, a zsírszövet, mert funkcionális elváltozások az erek, ami diszfunkciók a hypodermis, valamint a szövetek fedő a bőrben.

Cellulit kezdődik, hogy előfordul a degeneráció a mikrocirkuláció, a zsírszövet, a későbbi módosítás az anyagcsere-funkciók. Oka a narancsbőr

A származási cellulit van egy meghatározott okok (genetikai, hormonális, illetve érrendszeri súlyosbítja, a mozgásszegény életmód, a stressz, a rossz táplálkozási szokások, magatartási mintákat.

hogyan lehet harcolni cellulit

hogyan-lehet-harcolni-cellulitGENETIKAI OKOK: a származási cellulit van egy genetikai hajlam kapcsolódó tényezők, mint például a fokozott hormonális tevékenység, egy törékeny hajszálerek szegény forgalomba.
HORMONÁLIS PROFIL: a tevékenység az ösztrogén vezet, hogy a víz-visszatartás.
VÁLTOZTATÁSOK a VÉRKERINGÉST, a vénás vér áramlása a szív. A szint az alsó végtagok, néhány tényező, amelyek elősegíthetik a közlekedés: az izmos tömörítés, a rugalmasság, a hajók jelenlétét szelepek – a pálya mentén a hajók -,

hogy megakadályozzák a reflux a vér. Amikor az esetben, ha a feltételek, amelyek befolyásolják a működését ez meg az a tényező, ott van egy lassítja a véráramba, sztázis, amely kedvez a narancsbőr kialakulását.
A STRESSZ, a rohanó életmód, a túlzott fáradtság, testi-lelki egészség, a szegény éjszakai alvás minden körülmények között, hogy az egyesület más tényezők, meghatározhatja, hogy a narancsbőr kialakulását.
ROSSZ SZOKÁSOK: nem megfelelő cipő, mint például a magas sarkúban, szűk tippek, majd a ruhákat is erősen módosítja a testtartás, illetve akadályozza a vérkeringést, a vér, nyirok.

Az evolúció a narancsbőr

Normál körülmények között, a zsírszövet jól perfused a vér vagy a hajszálerek, decorrendo közel a membrán a zsírsejteket, lehetővé teszi a megfelelő anyagcsere-csere.
A szakaszainak alakulása cellulit négy, majd ezek között az első, hogy az utolsó súlyosságuk sorrendjében.

1. szakasz: A kezdeti megváltoztatása a mikrokeringést a vér. A hajók egy természetfeletti képesség a fal, s ez okozhat egy szivárgott a plazma, a stagnálás, illetve felhalmozási az interstitialis terek. Ez jellemzi a ödéma meg lehet tekinteni egy reverzibilis állam.
2. szakasz: Növeli a jelenségek jellemzik az első. Tovább csökken a cserék, valamint az is előfordul, hogy a stagnálás a méreganyagok a szervezetben.
A bőr sápadt, injekciós pedig sápadt.
3. szakasz: a forma, a mikro-csomók, amelyek gátolják a további anyagcsere-csere, ami a pusztítás lassú, fokozatos kötőszövet a bőrben. A bőr a klasszikus narancs-héj megjelenése.
4. szakasz: A mikro-csomók vált makro-csomók, könnyen felismerhető a tapintása. Akkor fordul elő, fibrózis, a kötőszövet, azaz a növekedés rostos szövet, mint a válasz, hogy a gyulladás a környező szövetekbe. A narancs-héj megjelenése a bőr nagyon megjelölt, a bőr sápadt, kihűlni, majd fájdalmas. Ebben a szakaszban tekinthető visszafordíthatatlan.
Típusú Narancsbőr

hogyan lehet megszabadulni a cellulit

hogyan-lehet-megszabadulni-a-cellulitCellulit kompakt: leginkább befolyásolja az egyének jó fizikai állapotban egy tónusú izmok enyhén mozog. Nehéz, fájdalmas a tapintása, honosított a térd, comb, valamint a fenék.
Cellulit puha vagy petyhüdt: általában Befolyásolja az alanyok a szövet hipotóniás, akkor középkorú ember vagy, attól függ, túl nagy a súly, túl gyorsan, vagy kiegyensúlyozatlan módon. Helyhez kötött, hogy a belső combok, karok. Az érintett szövet figyelembe, a fluktuáció az a rész, séta közben, vagy halad, a vasútállomástól hazudik, hogy álló helyzetben.
Narancsbőr: a gyakran társul kompakt. Ez jellemzi a jelenléte, a stagnálás a folyadék a fenéken, medence, amely kimondja, hogy a szövetek jelenik meg, duzzadt, szivacsos, valamint okozhat fájdalmat a kapcsolatot. Ez gyakran jár, hogy kompakt. Mindig társul szegény vénás, nyirok keringés, az alsó végtagok. Nagyon érzékeny az érintésre.