Hogyan mondd meg, ha van Cellulit

0
1608
hogyan-mondd-meg-ha-van-cellulit

Hogyan mondd meg, ha van a narancsbőr, vagy a tökéletlenség kövér lesz, hogy a különbség az eredmények között, hogy megszüntesse az esztétikai problémák. Panettone, pandoro, nugát, hogy Karácsony után továbbra is a spájzban, hogy “kell” fogyasztani, mivel ezek kiváló ürügy, hogy viziarci édes virágom az időszak utáni Karácsony.

Milyen stádiumú cellulit látható a bőrön

Milyen-stádiumú-cellulit-látható-a-bőrönMiután majdnem egy hónap van karácsonyig, íme az édes kísértésnek engedni, hogy a keserű tudatosság egy pár kilót felhalmozott ebben a hosszú időszakban.

Barátok közt, a társadalmi hálózatok, a magazinok, a téma ebben az időszakban gyakori: hogyan jutunk vissza a forma, a Karácsonyi ünnepek után. Azzal, diéták, méregtelenítő, az ételek, amelyek serkentik az anyagcserét, valamint a fizikai aktivitás kozmetikai kezelések, minden a körül forog, hogy a szépség, a test.

Sőt, éppen ebben az időszakban, hogy a szépség központok növeli a kérelem karcsúsító kezelések az anti-cellulit, valamint az edzőtermek, valamint megnöveli az oktatásban.

A rövid, ebben az időszakban, mind a diéta, a kozmetikus, a tornateremben!

Mielőtt bármilyen döntést, hogy formába szeretnéd, hogy a keret egy jó folt: a cellulitisz, adiposity, általános adiposity vagy cellulit keverve adiposity?
Különbség a között, hogy Kövér, Cellulit

Fontos, hogy először tisztázzuk, mi a különbség a között, kövér, cellulit, két rendellenességek, amelyek különböző, de gyakran össze van zavarodva.

A adiposity egy mennyiségének növelése a zsírsejtek (zsírsejteket) növekedéséhez vezet, a körkörösség, kihatással lehet az egész test általános (general adiposity, ami túlsúlyos), illetve honosított egyes területeken, attól függően, hogy a hajlam, valamint a szerkezet a test (helyi zsírlerakódás).

Ha adiposity egy egyszerű bővítés a zsír a sejtek, a narancsbőr, hanem egy igazi változás a bőr, kezdve a zsírréteg (ami a területen a bőr mélyebb), fokozatosan kiterjeszti a felső réteg az irha a bőr.

A fellépő narancsbőr miatt nehéz, a hajszálerek a vénás, hogy visszakerülnek a folyékony hulladék jelen a szövetekben (az interstitium), vezető, hogy mi az általánosan ismert, mint a víz-visszatartás vagy ödéma; innen, hogy a védelem, mind a szálak jelen az anyag megkeményedik, alkotó csomók, s ami egy ördögi kör.

Minél több a szövet edzett a még nem jól oxigéndús, a folyékony, majd a maradék marad, a nyirok rendszer lelassul. Mivel a bőrünk a szálak a hajszálerek futni úgy, hogy csatlakozik az alsó, a felső, az edzés pedig a szétesés, a zsírszövet hajlamosak megváltoztatni a bőrben, ami itt is a multiplex a szálak, hialuronsav ami viszont rossz oxigénellátás.

Honnan tudod, ha ez a cellulitisz?

Honnan-tudod-ha-ez-a-cellulitiszA jelek elismerése a narancsbőr: A jelenléte folyadék (ödéma), hogy a permeabilitás, a hajszálerek, vagy vénás.  Bőr narancshéj, matrac, a jelenléte csomók, valamint a mikro-csomók miatt a védelmi mechanizmus a szálak.

Szövet pépes, hogy a bőséges jelenléte ödéma vagy szövet edzett a prevalencia a sclerosis multiplex (makro-csomók).
Fájdalom, hogy a tömörítés, a szenzoros receptorok.
Hideg bőr, kimerült, fakó arcszín. Mi teszi a bőr meleg, jól hidratált, s a rózsás arcszín, a mozgás, a vér, a cellulit zónák sclerotiche a vér áramlását akadályozzák.

Mint tudjuk már a narancsbőr, ha elhanyagolt, nem kezelt, egyre rosszabb, nagyon nehéz felvenni a harcot, mert az okozza, hogy befolyásolja a kialakuló, majd az evolúció sok, illetve szinte lehetetlen őket tartani az egyensúlyt.

A tudományos neve a cellulit szintetizálja ez a gyűlölt folt a négy szót: panniculopatia-edematose-fibro-szklerotikus.

Panniculopatia, arról, hogy a módosítás a zsírszövet.
Ödémás az első fázis jelenléte jellemzi ödéma.
Rostos azt jelzi, hogy a második fázis jellemzi szálas csomók.
Szklerotikus utal, hogy a végső fázis jellemzi edzés az általános szövet nem csak a zsírszövet, hanem a bőr, amely a felhám.

Egyértelmű, hogy az átmenet az egyik szakaszból a másikba nem tiszta, így előfordulhat, hogy a tünetek nem is meghatározott. Biztosan, azonban a nagyobb a cellulit van előrehaladott állapotban, a további tünetek is jelen vannak.

Kerüljük a gyakori hibákat Szorítani a bőr az ujjak között. Általában, hogy ellenőrizze, hogy a narancsbőr nyomja meg a szövet pedig szinte mindig előfordul, hogy látod a klasszikus ár: omg a narancsbőr!

De a gyerekek is, az ár a segged, akkor ők is a narancsbőr?

De-a-gyerekek-is-az-ár-a-segged-akkor-ők-is-a-narancsbőrCsendes! A zsírszövet alkotja zsírszövet sejtjei (zsírsejtek kerek), csoportosított részre osztva a sok hetes, akkor ez pontosan az a szerkezet, a szövet, amely önmagában is hullámos. Ha a felületi réteg a bőr sokkal finomabb, mint például a bőr, a gyerekek, vagy ha nem is sürgetem őket szorította az ujjait, amit látunk, az a szerkezet, a zsírszövet.

A tükörbe nézve lásd az “ár “vagy üreges az első dolog az, hogy amikor egy önálló elemzés, de nem az egyetlen. Nagyon gyakran, sőt, a depresszió vagy lyukak, amit látunk, nem a jelenléte csomók vagy makro-csomók, de egy relaxációs az anyag hajlamos arra, hogy görbe.

Is a tükör előtt látjuk a klasszikus “coulotte de cheval” (a következőkben), valamint meg kell határoznia a priori, hogy a cellulit, de az is lehet, hogy csak a lokális zsír.

A felhám, a felületi réteg a bőr, hogy nem öntözik a vér hajszálerek, mind a fogadó a táplálékot a dermis világosan látható, hogy a kis hidratált, hűvös tapintású.

Szinte mindig, a zsír az általános, majd a túlsúlyos kíséri a cellulit, de ez nem olyan gyakran az ellenkezője.

A narancsbőr is hatással van sok nő, vékony vagy akár sovány. De az is igaz, hogy sok nő vannak győződve arról, hogy van a narancsbőr, de ez valójában egy relaxációs a szövet és/vagy helyi adiposity.