Budějcká csapat Hanace Szarufák,

0
794

Előfizetési következik automatikusan,

A regisztráció Regisztráció tájékoztatás, Beszélgetés, Regisztráció  Szerkesztő, Látogató, Áttekintés Előfizetés a klub teljesen ingyenes, kötelezettség nélkül. Egy résztvevő megmutatja az e-mail. A név nem kell függőben böngésszen bármilyen klub alkalom kapcsán a nevét, esetlegesen egyéb információ személyes természetű szükség, mint például a jegy foglalás szolgáltatások stb.

Előfizetési következik automatikusan,

A tagság előnyei Tagság előnyeit alkalmazni csak regisztrált résztvevők. Az előny: az alkalmazás, az árcsökkentés vagy különböző egyéb juttatások, mind közvetlenül, mind a OutdoorGuide, a társak klub, a lehetőséget, hogy részt vegyen a klub alkalommal ajánlott kisegítő, hogy bizonyos adatok, valamint számos más.

Amikor kedvezmény árak a beszerzése lehet használni, csak egy kedvezmény/a tag, különböző egyéb előnyök vagy eljegyzési a promóciók, lehet, hogy a legtöbb, körülbelül négy más személyek attól függően, hogy az adott eseménya nem-tagok a klub felajánlotta, hogy vesz rész, valamint a tulajdonos a tagság, vagy a jelek egy típust, ha szükséges.

 A gyerek annyira, mint 18 éve is öröm,

A tagság előnyei csak alapuló általános jogszabályok. Klub események Klub rendezvényeket is, csak a charta tagja különösen, más személyek látni.a fent. Ez a program a helyen, a mozgás, az otthon vidéken, versenyek, programok, kutatások, oktatási programok, közösségi összejövetelek, önkéntes is, jótékonysági események, stb.

 A gyerek annyira, mint 18 éve is öröm,

Az előkészítő munka, valamint a végrehajtás minden tevékenységet részt vesznek a szerkesztők együtt külső partnerek, valamint további szakemberek a területen. Amikor a klub alkalommal, egy egyedi, csak a medve az alapvető árak pl közlekedés, szállás, kaja, koordinátor, a választott helyzetekben, főleg tömörítő önzetlen, társadalmi vagy társadalmilag úgynevezett alkalommal árak viseli a koordinátor.

Egy aluli személy 18 év alatt külön-külön talán alkalommal részt venni csak az áll engedélyt a szülők, a nemzetközi események után, hogy csak, ha ehhez szülője vagy különböző más felnőtt, megmutatni, hogy a legitimitás egy társ. Jelen résztvevő a klub a kiadvány Outdoor magazine Mert nem teljesen végleges, az utasításokat tolódik a klub Szabadtéri magazin korábban felszabadító-Nyomja meg a gombot, kérdezte, hogy egyes társak a 2009-es év a átveszik a vállalkozás on-line kiadvány Outdoor Guide a valóság az, hogy a legitimitás a tagság előnyei 2009 minden bizonnyal hosszan tartó minimum hat hónappal be az évben, azaz 2010 június.

Meglévő résztvevők a klub Kívül

Magazin használja a szabad választás újbóli regisztráció a club OutdooGuide február végéig 2010 A továbbiakban dátum nélkül engedélyezett a re-regisztráció előfizetés legitimitását a partner szervezetek Társak OutdoorGuide klub, amelynek használata előny jogosult igényelnek a név, e-mail cím, szemben az adatokat, amelyeket a szerkesztők a kínálat neadresně.

Meglévő résztvevők a klub Kívül

Csökken a gyerekek területe Szabadtéri Klub Hanace, tavaly ellenállt, majd ment, hogy ebben az évben jelölték a vezető raftové vállalkozások. A legelső során zajlott a közelmúltban Boszniában, valamint Hercegovina, ahol az összegyűlt választás a Európa-szerte, hogy a Predacious szán, Csiga nyáj, a fantasztikus sátán a Doubi, éhes, Éhes Víziló, Čápoštikopras, a Béka, a Tyúk szárnya .

neveket Nem furcsa ételek, vagy őrült állatkertben, de a nevek több, a legénység, amely foglalkozott a csendes fekvésű, a bögre, a cseh országos liga sárkány Nyári szezon lassan vonatkozó véget valamint raftová szezon vele. Az előző hétvégén az jellemezte, hogy a faj a budějckém telephelyén Lida Polesné, ahol amellett, hogy a harc a hasznos pontokat a helyzetben, hogy a cseh bögre hasonlóképpen megkötésére országos csoport választás a csoport R6, azaz a tutajok a Hetedik év a sárkány hajó auto racing Lipno volt a szellem, a punk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here