Az egyik ilyen este került sor kedden a české budějovice

0
1094

Csak a szilárd, tartós egyének,

miután a nedves hideg, valamint a csapadék, ami eltűnt, valamint az egyik legjelentősebb tavaszi események kezdve, hogy befejezze. Időtartama az év végén gyakran tartalmaznak, együtt a Karácsonyt, továbbá feltárja a legkülönbözőbb szociális, sport felmérések.

Csak a szilárd, tartós egyének,

Ház a társadalom Metropol, hol voltak dekorováni a leghatékonyabb sportolók a 2013-as év. Múlt szombaton kezdődött a hatodik kiadás Lipno sárkányhajó Verseny, a rendezvény sikeresen bevezette a nyári utazási időszak Lipno. Néhány versenyzőt a kemping Vörösfenyő Lipno le a korai szakaszban péntek közép-nappal, hogy megtapasztalják a kirándulás a sárkány hajó, valamint este egy sört.

Még akkor is, ha ezek mind Budějce talpra köszönhetően a Hazatérés, amely ünnepli 10 éves jelenlétét, ment szerdán egy nyilvános nyaralás a Stromovka park több mint 7 száz fiatalok a szülők, valamint kísérete, hogy mindenki egyszer még egy év után látogatott a tündér világ. Extrém verseny, a készletek Hanman 2012-ben, ami által szervezett a gyerekek területén szabadtéri klub HANACE, a környező terület Budějc visszatért a idő.

Ebben a pillanatban vonzódik a start

Ebben a pillanatban vonzódik a startEgy dokumentum különböző riválisok  Azonnal megszűnése után a világbajnokság rafting juniors, valamint a veteránok, hogy a déli, a cseh köztársaság le a leghatékonyabb versenyzők Európa-szerte, hogy a Moldva folyón alatt lipno gát kitűzött más jótékony acélok. Ezúttal azonban, bármilyen típusú, különböző más korban osztályozás.

A múlt szombaton, Lipno tartott grand sport tevékenységek alkalom, hogy a verseny-sorozat, a cseh országos szervezet sárkány hajó Sárkány Hajó Grand Prix 2012-ben, ami általános volt, részt vett egy óriási 43 legénység. Csónakázás időszakban a cseh köztársaság, lehet, hogy végzett, az ismétlést a rafting még az optimális az idei verseny az év még meg kell találni. hogy lesz a világ raftová a javaslat a védeni érmet a világon Bajnokok R4 négy fős csapatok 2018-ig a folyó Aluminé, Ruca Choroy a gyönyörű hegyek, az argentin Patagonia.

Argentína, ahol a világ bajnok a rafting kerül sor az első alkalom előtt, biztosítja a versenyzők egy gyönyörű természet szívében, a Patagónia közelében, az Andok hegyek. A bajnokság kerül megrendezésre a helyét Neuquén, a falu Aluminé is Suite Pehuenia, amelyek a finanszírozás város Argentína – Buenos Aires tartomány 1340 km-re.

Minden technikák túltengés-bajnokság amellett,

Minden technikák túltengés-bajnokság amellett, Hogy a szlalom, akkor sprint, H2H, valamint az utolsó kongresszuson kerül sor a különböző részein a folyó Aluminé. Verseny a szlalom akkor a folyó Ruca Choroy. Az egész világon veszi gyakorlatilag egy héten, a verseny program minden bizonnyal kick off, kedden 6.11. a bevezető fegyelem sprint.

Az eredmények a sprint verseny fogja kitalálni, hogy a sorrend a csapatok a következő kieséses esemény, szerda verseny H2H. Pénteken vár a versenyzők technológiai szlalom között kilakoltatások, a szombat az utolsó pontot, valamint az általános, valamint a sorrend a csapatok teljes dönt a végső süllyedés folyón. A cseh köztársaság minden bizonnyal Argentínában állni a 7 vezérkar a kategóriában a junior, junior 19 év U19, valamint a 23 U23, férfiak OM, lányok OW, valamint a veteránok/master MM. Jól indul az MS-nek minden kategóriában csak egy csapat egy adott nemzet.

Az ügynökök el a helyzetben, hogy a repülőgép Argentína harcolt a jelölést 2017-ben. A csehek érintett Argentína azt, hogy bizonyos, a nagy ambícióim vannak, pl. a férfi is mint férfi veterán/masters személyzet TR Hiko, TR Mesterek büszkélkedhet a címet abszolút Európa bajnoka az idei európa-Bajnok R4 2018-ig a szlovák Čunovu. A férfiak a veterán személyzet a TR Mesterek megy a nagyon ugyanakkor, még az uralkodó globe Bajnokok R4-tól a 2016-os év az egyesült arab emírségekben.

Pontosan ugyanaz a csapat TR Hiko, valamint a hölgyek ERP, Omega, amely megnyerte az egyesült arab EMÍRSÉGEK MS R4 2016-ban az általános értékelése az ezüst érmet mind egyformák, hogy majd meglátjuk, idén Argentínában. Mindkét nő junior csapat ez NEKEM R4 Szlovákiában hozott egy ezüst érmet, valamint RK Troja Fenevad, a junior profi sportolók alatt 23 éves, akkor feltétlenül meg akarom védeni a címet a világbajnok 2017 ebben a kategóriában, R6, valamint egy kisebb, négy ülés hajót.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here